Betalen met Bitcoins

Voor wie nog niet bekend is met het fenomeen Bitcoins hebben we hier de volledige uitleg geplaatst. U zult zien dat het net zo simpel is als iDEAL of bankoverschrijving. Wij prefereren Bitcoins als betaling voor bestellingen om meerdere redenen. Allereerst is een Bitcoin-betaling supersnel. Met als resultaat dat u nog sneller uw bestelling zal ontvangen. Daarnaast is het vrij anoniem.

Allereerst, wat zijn Bitcoins?

Bitcoin is een nieuwe vorm van geld: revolutionair, decentraal, neutraal en vrijwillig. Simpelweg, het is digitaal geld en u kunt ze dus gebruiken net zoals u dat met Euro’s of Dollars zou doen. Steeds meer (internet) winkels accepteren Bitcoins. Nederland loopt voorop in het hele Bitcoin verhaal. Zo kunt u er goederen mee kopen, ze onderling uitwisselen, ze ontvangen in ruil voor een dienst, ermee speculeren, ze weer omruilen voor bijvoorbeeld Euro’s of online eten bestellen (zie thuisbezorgd.nl). En dat zijn nog maar een paar van de bijna ontelbare toepassingen.

Wat moet ik doen om ook met Bitcoins te kunnen betalen?

Niets eigenlijk, u heeft zelfs niet een Bitcoin-wallet nodig. Het kan wel, maar veel mensen ervaren dat nog steeds als iets onbekends en eng. Geen probleem, ook zonder Bitcoin-wallet kunt u gewoon betalen.

Wilt u toch perse een Bitcoin-wallets? Ze zijn hier verkrijgbaar:  Bitcoin.org

Op deze YouTube pagina kunt u diverse informatieve video's bekijken hoe u online direct bitcoins kunt kopen. Bitcoins kopen is mogelijk voor iedereen omdat men eenvoudig met iDEAL, Bancontact, Sofort, Giropay etc. kan betalen.

Onze voorkeur gaat uit naar Blockchain. Deze is veilig en snel, en heeft ons nog nooit teleurgesteld. Klik daar op ”Create A Free Blockchain Wallet” en volg de aanwijzingen. Een kind kan de was doen.

Uw bestelling betalen met iDEAL, Bancontact, Sofort, Giropay en laten uitkeren in Bitcoins!

Op www.bitrush.nl (bijvoorbeeld) kunt u ons betalen. U betaalt dan gewoon via iDEAL, Bancontact, Sofort, Giropay en vervolgens worden uw euro’s aan ons uitgekeerd in Bitcoins. Het kan niet simpeler, en ook niet sneller!

De eerste keer kan er een verificatie plaatsvinden, allemaal in het kader van uw veiligheid. Doe dit wanneer u die melding krijgt, anders zullen er geen Bitcoins worden overgemaakt en blijven ze gereserveerd (geparkeerd) staan totdat u heeft geverifieerd.

Ik heb het betaald, wat nu?

Fijn! U heeft middels iDEAL, Bancontact, Sofort of Giropay de Bitcoins aan ons betaald. Een bedrag van bijvoorbeeld € 60,00 kan 0.10377551 zijn aan Bitcoins. U hoeft verder niets te doen de rest gaat vervolgens helemaal vanzelf.